Woonbeurzen November 2014

woonbeurzenHet gehele jaar worden er leuke design- en woonbeurzen gehouden. Vaak echt de moeite waard om inspiratie op te doen of juweeltjes te ontdekken. Zeker nu de herfst is begonnen, de winter in de verte al staat te trappelen en de feestdagen voor de deur staan, wil je het ook gezellig hebben in huis. Mooie verlichting, gezellige kaarsjes, een mooi gedekte tafel met kerst; genoeg om inspiratie voor op te willen doen, toch?! In de maand november zijn er in het hele land allerlei leuke design- en woonbeurzen, ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Ik hoop dat het me lukt om er heen te gaan, jij ook?

Heb je nog een leuke tip voor een woonbeurs waar je echt heen moet gaan, laat het dan weten en plaats je tip hieronder in de reacties…

Design- en woonbeurzen in november 2014

La Table Naarden is al 19 jaar hèt Lifestyle event aan de vooravond van de wintermaanden. Op deze Lifestylebeurs vind je van alles als het gaat om smaakvolle interieur- & tafelaankleding. Bijzondere thematafels laten moderne en traditionele collecties tafelzilver, linnen, serviesgoed en glaswerk zien. Daarnaast vind je er ook bijzondere woonaccessoires en hedendaagse kunstobjecten en maken juwelen, wijnen en culinaire specialiteiten dit event helemaal af. Van 13 t/m 16 november 2014 in de Grote Kerk Naarden-Vesting.

Country & Christmas Fair in Kasteel De Haar Utrecht

Country & Christmas Fair in Kasteel De Haar Utrecht

Al 17 jaar wordt deze Country & Christmas Fair op Kasteel De Haar Utrecht georganiseerd. Meer dan 220 standhouders staan op deze Fair met lifestyle artikelen en xclusieve kerstcadeautjes. En waar kun je beter in de kerststemming komen dan op Kasteel De Haar Utrecht, waar de vuurkolven branden en alles kerst ademt tegen een sprookjesachtig decor. Van 26 t/m 30 november 2014.

Meesterlijk - Design & Ambacht

Meesterlijk - Design & Ambacht

Meesterlijk Design & Ambacht Van 28 tot en met 30 november 2014 is de Beurs Meesterlijk – design & ambacht te bezoeken op het Westergasfabriek Amsterdam terrein. 80 designers laten hier hun design-objecten zien. Meubels, gebruiksvoorwerpen van glas, kristal of metaal, mode, toegepaste kunst, etc. Er is van alles te doen.

PAN Amsterdam

PAN Amsterdam

PAN Amsterdam - de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. Van 23 november t/m 30 november 2014 kun je bij meer dan 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren snuffelen in hun stands in de Amsterdamse Rai.

 

Latest posts by 'tHUIS IN STIJL (see all)

Geef een reactie