Verkoopstyling tips voor je badkamer

verkoopstyling badkamerVerkoopstyling loont. Gemiddeld staat een huis zonder verkoopstyling negen maanden te koop, terwijl woningen waar een verkoopstylist aan de slag is gegaan, gemiddeld na twee maanden al verkocht zijn. Het verschil is dus groot en vriendelijk voor de portemonnee. Hoe eerder je je huis verkocht hebt, hoe sneller je af bent van de (dubbele) hypotheek- en woonlasten (van de woning). En nee, verkoopstyling is niet duur. Gemiddeld ben je tussen de 400 en 1500 euro kwijt voor verkoopstyling. Kosten die zich snel terugverdienen als jij je woning sneller verkoopt.

Kan ik verkoopstyling niet gewoon zelf doen?

Natuurlijk kan dat, maar in de praktijk blijkt het toch moeilijker dan je denkt. Om verkoopstyling zelf te doen, moet je met een neutrale blik naar je eigen woning kijken en dat is niet zo eenvoudig. Het is immers jouw huis en ingericht naar jouw smaak. Beter is het om iemand van buitenaf te vragen. Iemand die jouw huis niet kent, geen binding heeft met jouw huis en dus objectief naar de woning kan kijken.

Wil je toch zelf aan de slag, lees dan mijn blogs van de afgelopen periode eens. Deze staan vol met verkoopstyling tips. Tips voor verkoopstyling van je keuken, woonkamer, slaapkamer, etc. En ook vandaag geef ik weer een aantal verkoopstyling tips. Dit keer voor de badkamer.

De badkamer

Voor de badkamer gelden grotendeels dezelfde verkoopstyling tips als de tips die ik gaf voor de slaapkamer. Net als de slaapkamer, moet de badkamer er ook uitzien als een badkamer in een luxe hotel. De kijker moet zich al heerlijk zien relaxen in jouw bad. Net als bij de keuken hebben de meeste mensen een andere smaak met betrekking tot badkamers. Vervang daarom geen ingrijpende dingen, maar zorg voor reinheid en rust.

Poets de badkamer totdat hij blinkt als een spiegel, want kalkaanslag en schimmel zijn uit den boze! Vervang vieze kitranden door frisse nieuwe. Houd meubilair, accessoires en textiel rustig door met één of twee lichte, frisse kleuren te werken. Ruim alles op in dichte kasten, zodat bad, douche en wastafel zoveel mogelijk leeg blijven en plaats enkele luxe accessoires als bijvoorbeeld zeepjes om het hotelgevoel te versterken. Een frisse schone geur in deze ruimte is tot slot erg belangrijk.

De verkoopstyling tips voor je badkamer kort op een rijtje

  • Blinkend schoon en fris
  • Reinheid en rust
  • Luxueuze (hotel)uitstraling
  • Verwijder alle kalkaanslag en schimmel
  • Vervang vieze kitranden
  • Werk met één of twee, lichte, frisse kleuren
  • Ruim alles op in dichte kasten
  • Plaats luxe accessoires in het zicht

In mijn volgende blog zal ik je een aantal tips geven voor het stylen van de zolder. Veel succes met het toepassen van deze tips en de verkoop van je huis. Mocht je nog vragen hebben of je wilt (online) advies, neem dan contact met me op.

Andere blogs met verkoopstyling tips:

Met verkoopstyling verkoop je je huis sneller
Verkoopstyling tips: De eerste indruk van je woning
Verkoopstyling tips: Zorg voor een neutrale uitstraling
Verkoopstyling tips voor buiten
Verkoopstyling tips voor je hal
Verkoopstyling tips voor je woonkamer
Verkoopstyling tips voor je keuken
Verkoopstyling tips voor het toilet
Verkoopstyling tips voor je slaapkamer

Latest posts by 'tHUIS IN STIJL (see all)

Geef een reactie